Tiskové prohlášení místostarosty k situaci národního celku na EURU 2012 - AKTUALIZACE

18.06.2012 08:44

 

Místostarosta obce ing. Stanislav Zubatý se ohrazuje proti nařčení, že iniciováním akce, která měla za účel nabídnout posily fotbalové reprezentaci pro evropský šampionát, jakkoliv o reprezentaci sám pochyboval, či, nedej Bože, zpochybňoval její nezpochybnitelné kvality - ať už hráčů nebo realizačního týmu. Místostarosta se rázně distancuje od všech těch rádoby vtipálků a nevěřících, kteří se zlými slůvky a zlými větičkami snažili vrazit klín do nerozborné jednoty opravdových fanoušků a národního týmu. Místostarosta dále sděluje, že by naopak uvítal, kdyby některá z našich reprezentačních ikon po konci mistrovství poctila tým "STS Záboj Psojedy" svým přestupem, na který letos můžeme uvolnit až 10 000,-Kč!

Místostarosta ing. Stanislav Zubatý je dále připraven postoupit nejvyšším fotbalovým orgánům seznam těch občanů obce, kteří našemu týmu před začátkem turnaje nevěřili a na veřejných místech jej verbálně očerňovali. Rovněž jsou mu známa jména těch, kteří při utkání s ruskou reprezentací přepínali televizní přijímače na jiný program a tím úspěšně sabotovali neutuchající úsilí našich borců.

Místostarosta ing. Stanislav Zubatý je spolu se zdravě smýšlejícími občany obce připraven aktivně se podílet na dopadení Karla Šípa.

 

Aktualizace 22. 6. 2010, 8:20

Předchozí řádky, psané v euforii po drtivých porážkách řeckého a polského výběru, je po naší včerejší slavné prohře s portugalskou reprezentací místostarosta obce ing. Stanislav Zubatý nucen korigovat. Pokud výše tvrdil, že nezpochybňuje kvality našeho národního celku, neznamená to, že by v něm neuvítal některé korekce, například zmíněné posílení z řad týmu "STS Záboj Psojedy". Ing. Zubatý dále soudí, že v okamžicích národní tragédie je vhodné, aby se národ semkl a ustal s rekriminacemi těch, kteří nefandili, zpochybňovali a podobně. V této smutné době by měl národ postupovat standardní cestou obvyklou v těchto situacích a vybrat jediného opravdového viníka, který za celou blamáž může. Místostarosta obce ing. Stanislav Zubatý navrhuje zaměřit se v tomto směru na komentátora České televize Pavla Čapka alias "Čapouna", který ho svým hysterickým řevem při komentování opravdu sral, čímž nahlodával jeho fandovské úsilí před obrazovkou, následkem čehož nemohli naši chlapci podat takový výkon, na jaký čekal bez nadsázky celý národ.

Ing. Zubatý navrhuje vyslyšet některé přední experty a přistoupit k přestavbě reprezentace se vší razancí, aniž by však tento proces znamenal jakékoliv narušení integrity mužstva a jeho nezlomného týmového ducha.

Diskuse: Tiskové prohlášení místostarosty k situaci na EURU 2012

Datum: 22.06.2012

Vložil: Guest

Titulek: Prosím??

Tak jasně, formy humoru jsou různé a ne všem se každá líbí.
Ale psát tyhle "cinty" na úvodní stránku webovek obce...
Koho probůh zajímá vůči čemu se pan Zubatý v souvislosti s EUREM ohrazuje, co navrhuje, do čeho je nucen apod? Možná tak jedince a proto mi přijde opravdu hloupé sem umísťovat články podobného charakteru. Ale chápu, že se vždy nějaký ten "zastánce" článku (ať už je jakýkoliv) najde... :)

Datum: 22.06.2012

Vložil: Standa Zubatý

Titulek: Re: Prosím??

Místostarosta ing. Zubatý děkuje Pavlu Čapkovi za stanovisko!

Datum: 22.06.2012

Vložil: Guest

Titulek: Re: Re: Prosím??

Ing. Drc. Hrc. Prc Zubatý je vedle jak ta jedle :)

Datum: 22.06.2012

Vložil: Agent P.

Titulek: Re: Re: Re: Prosím??

A je v tom sám, myslíš? ;-)

Datum: 22.06.2012

Vložil: Franta Vomáčka

Titulek: pro Guest (chcete-li hosta)

Pokud se ti to nezdá vtipné, nečti to. Nicméně škoda, že neumíš alespoň svůj jazyk. 6ádná forma humoru se nezavděčí všem, ale urážet někoho jen kvůli tomu, že se ti to nelíbí je velmi, ale velmi ubohé.
Jinak díky za článek. Vcelku jsem se ráno pobavil.

Datum: 22.06.2012

Vložil: Guest

Titulek: Prosím??

Co to je za volovinu??
Nejlepší je, když si někdo kdo není vůbec vtipnej myslí, že je vtipnej je...a pod dojmem těchto skutečností ve své produkci nadále pokračuje...

Přidat nový příspěvek