Komunální volby nanečisto

03.10.2014 10:31

Vážení voliči, po anketě o to, který z doporučených projektů by naši obec zmodernizoval (koupací biotop, kruhový objezd nebo infocentrum), které se zúčastnil reprezentativní vzorek 62 respondentů, a jejíž výsledky naleznete po kratším hledání zde, obracíme se na Vás týden před zahájením komunálních voleb s anketou čistě předvolební, jednoduchou a pro další osud obce a těchto stránek naprosto klíčovou. Kdo z lídrů kandidátek by byl dle vás nejlepším starostou Psojed? Dosavadní starosta Josef Pecháček, jednička na kandidátce předvolební koalice "P" sdružující politická hnutí v obci, nebo slečna Radmila Šoupalová, lídryně kandidátky "OOO" (Osobnosti a odborníci občanům), nového projektu úspěšného v předloňských krajských volbách? O své názory se neváhejte podělit v diskusi pod touto anoncí. Možná to bude naposledy...

Oficiální výsledky komunálních voleb v Psojedech budou na těchto stránkách zveřejněny v pondělí 13. října 2014 po sečtení hlasů, jakož i padlých a nezvěstných. Není vyloučeno, že to bude to poslední, co se zde objeví...

Diskuse: Komunální volby nanečisto

Datum: 13.10.2014

Vložil: Pepek

Titulek: Tak co?

Tak co bude, to čekání je k nevydržení. Pippina Krnáčová je na magorsrátě, co pipina šoupalka?

Datum: 13.10.2014

Vložil: Martin

Titulek: volby

Nevěřím ve vítězství mdlého rozumu a konec Psojed.

:O(

Datum: 12.10.2014

Vložil: Anonym

Titulek: je to šoupalka...

Tak prej nakonec fakt Šoupalka. No nic, Psojedy končí, život jde dál..:-/

Datum: 09.10.2014

Vložil: Výzkumník

Titulek: Preference

Podle bleskového předvolebního průzkumu provedeného na reprezentativním vzorku psojeďanů, vede OOO. Chtělo by se říct "o prsa Radmily Šoupalové", ale to by bylo sexistické a nepřesné. Ten rozdíl je totiž dvouciferný.
Pane starosto, je čas udělat pá pá:-)

Datum: 09.10.2014

Vložil: Občan 1

Titulek: Re: Preference

Výborně!
Tak co, pecháčkovci, došly slova,že?:-))))
OOO 4ever!!!

Datum: 09.10.2014

Vložil: Martin

Titulek: Re: Re: Preference

Bohužel, při podrobnějším zkoumání onoho průzkumu bylo zjištěno, že dotazovaní nebyli občané Psojed, ale účastníci autobusového zájezdu do Horního Drnu, kteří cestou z krajského města, vinou špatně se orientujícího řidiče, skončili zcela zmateni na návsi.
Jde tedy o podvod ze strany OOO, který však jen dokresluje celkový charakter tohoto uskupení a jeho představitelky, soudružky Šoustalové.

Datum: 08.10.2014

Vložil: Vlk-bílý

Titulek: Psojedy neprodas

Agente a všichni slušní obyvatelé, neberte nám Psojedy.

Datum: 08.10.2014

Vložil: Aleš z Lipůvky

Titulek: NE!

AGENTE, PROSÍM, NEDĚLEJ TO, CO SE CHYSTÁŠ UDĚLAT!!!

Datum: 06.10.2014

Vložil: Občan 2

Titulek: Manipulace

Už je to tady. Devótní redakce upravuje hlasování podle pokynů starosty. Ještě dnes ráno měla slečna Šoupalová dvakrát víc hlasů než starosta. Hanba!

Datum: 06.10.2014

Vložil: Martin

Titulek: volby

Jednoznačně Pecháček.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek