Letní anketa a blamáž s fotosoutěží

01.10.2012 09:16

V naší letní anketě, která skončila 30. září, jsem se našich čtenářů ptali, zda hodlají během prázdnin navštívit naši malebnou vísku či její ještě malebnější okolí (kromě Horního Drnu, který nemá s malebností NIC společného!). Anketa byla volně propojena s velkou letní fotosoutěží obecního úřadu o skvělé ceny. Jaké jsou výsledky? Přestože se 28 návštěvníků našich stránek holedbalo, že Psojedy v létě navštíví, skončila fotografická soutěž fenomenálním neúspěchem, když jsme do včerejšího večera neobdrželi ani jedinou fotografii. Hlavní cena, autenticky propocený dres obecní fotbalové ikony Luďka Kolomazníka, tak propadá ve prospěch dobročinnosti a bude pravděpodobně věnován diagnostickému ústavu ve Vřešticích.

Redakce obecních stránek si nesmírně váží šestnácti respondentů, kteří nesmlouvavým kliknutím hlasovali pro možnost, že se Psojedům obloukem vyhnou. Soudíme, že upřímnost jejich odpovědi je odrazem jejich ryzího charakteru a nikoliv zbabělosti, neboť, jak jsme již předeslali, vztah našeho obyvatelstva k turistům je již léta poměrně vřelý - uvítání chlebem a solí se sice nekoná, na druhou stranu se však návštěvník už nedokčká ani tradičního dehtu a peří.

Šesti hlasujícím, kteří při svých letních tolulkách po tuzemsku upřednostnili před návštěvou naší obce tuzemský rum, gratulujeme a doufáme, že našim stránkám zachovají i nadále přízeň, byť tyto nejsou z technických důvodů připraveny pro nevidomé.  

Diskuse: Letní anketa a blamáž s fotosoutěží

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek